Privacyverklaring

Bedrijfsgegevens

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling

Broekdijk 16

7245 RP Laren gld

+31 (0)573 795117

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- Eem- en Flevoland onder nummer 39097085

www.ageethvanandel.com

ageethvanandel@gmail.com

Welke persoonsgegevens worden verwerkt

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling kan gegevens over u verwerken doordat u gebruik maakt van de diensten van Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling en/of omdat u een contactformulier heeft ingevuld op de website van Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling. De volgende persoonsgegevens kunnen worden verwerkt:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Doel van de gegevensverwerking

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling verwerkt uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt (hetzij telefonisch, via whatsapp of via de mail).

Daarnaast gebruikt Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans administratieve dienstverlening, aangiftes OB en IB, of het uitvoeren van een vertaling van een door u verstrekt document.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het correct uitvoeren van een opdracht. Voor de administratie wordt de verplichte bewaartermijn van 7 jaar in acht genomen. Indien er geen opdracht tot stand komt, worden de gegevens na 1 jaar vernietigd.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit voor een correcte uitvoering van een opdracht noodzakelijk is of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Hiervoor kunt u een verzoek sturen naar ageethvanandel@gmail.com

Uw verzoek wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken nadat het verzoek ontvangen is, verwerkt.

Autoriteit Persoonsgegevens

Een bezoeker van de website www.ageethvanandel.com heeft het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling neemt de beveiliging van uw persoonsgegevens serieus. Gegevens die worden ingevuld tijdens het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Cookiebeleid

De website www.ageethvanandel.com maakt gebruik van de volgende cookies:

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe de website wordt gebruikt, hoe u mij hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Cookies beheren of verwijderen

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de helpfunctie van uw browser.

Google analytics

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling maakt gebruik van Google analytics om bij te houden hoe de website wordt gebruikt (welke pagina’s het meest bekeken worden, aantal nieuwe versus terugkerende bezoekers, totaal aantal bezoekers en bouncepercentage). De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling heeft hier geen invloed op.

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling heeft Google geen toestemming gegeven om verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

© 2016 - 2020 Van Andel administratieve dienstverlening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel