Navigatie

Privacyverklaring

Bedrijfsgegevens

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling

Broekdijk 16

7245 RP Laren gld

+31 (0)573 795117

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Gooi- Eem- en Flevoland onder nummer 39097085

www.ageethvanandel.com

ageethvanandel@gmail.com

Welke persoonsgegevens worden verwerkt

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling kan gegevens over u verwerken doordat u gebruik maakt van de diensten van Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling en/of omdat u een contactformulier heeft ingevuld op de website van Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling. De volgende persoonsgegevens kunnen worden verwerkt:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adres
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Doel van de gegevensverwerking

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling verwerkt uw gegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt (hetzij telefonisch, via whatsapp of via de mail).

Daarnaast gebruikt Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans administratieve dienstverlening, aangiftes OB en IB, of het uitvoeren van een vertaling van een door u verstrekt document.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het correct uitvoeren van een opdracht. Voor de administratie wordt de verplichte bewaartermijn van 7 jaar in acht genomen. Indien er geen opdracht tot stand komt, worden de gegevens na 1 jaar vernietigd.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit voor een correcte uitvoering van een opdracht noodzakelijk is of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Hiervoor kunt u een verzoek sturen naar ageethvanandel@gmail.com

Uw verzoek wordt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken nadat het verzoek ontvangen is, verwerkt.

Autoriteit Persoonsgegevens

Een bezoeker van de website www.ageethvanandel.com heeft het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling neemt de beveiliging van uw persoonsgegevens serieus. Gegevens die worden ingevuld tijdens het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van mijn verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Cookiebeleid

De website www.ageethvanandel.com maakt gebruik van de volgende cookies:

Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe de website wordt gebruikt, hoe u mij hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Cookies beheren of verwijderen

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de helpfunctie van uw browser.

Google analytics

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling maakt gebruik van Google analytics om bij te houden hoe de website wordt gebruikt (welke pagina’s het meest bekeken worden, aantal nieuwe versus terugkerende bezoekers, totaal aantal bezoekers en bouncepercentage). De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling heeft hier geen invloed op.

Van Andel administratieve dienstverlening / Van Andel tekst en vertaling heeft Google geen toestemming gegeven om verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

© 2016 - 2019 Van Andel administratieve dienstverlening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.