Tarieven Van Andel administratieve dienstverlening / tekst en vertaling

Ik werk op basis van uurtarief of op basis van abonnement.

Indien je kiest voor een abonnement zijn de kosten voor de verzorging van een administratie afhankelijk van de omzet van de onderneming. Voordeel van een abonnement is dat je altijd weet waar je aan toe bent. De ene maand is er meer werk dan de andere en soms zijn er extra dingen zoals een prognose of swot-analyse waar ik bij kan helpen. Dit hoort allemaal bij het abonnement.

Voor een administratie ZZP/eenmanszaak hanteer ik de volgende tarieventabel:

 

Tot en met een jaaromzet tot € 100.000,- betaal je per maand € 65.- ex btw

Omzet vanaf € 100.001,- tot € 200.000,- per maand € 90,- ex btw

Bij een omzet boven de € 200.000,- betaal je het uurtarief van € 52.50 ex. btw

 

Een abonnement is uiteraard niet verplicht! Het is ook mogelijk om op uurbasis te werken, in dat geval stuur ik aan het begin van elke nieuwe maand of kwartaal een factuur voor mijn werkzaamheden in de voorgaande periode.

Alle tarieven zijn exclusief de kosten van eventuele werkzaamheden door een loonadministratiekantoor en/of accountant. Deze werkzaamheden worden uitbesteed en de kosten ervan doorbelast naar de klant. Ik werk met e-boekhouden, de kosten voor het boekhoudpakket zijn in het abonnement inbegrepen. Worden de werkzaamheden op uurbasis verricht, dan worden deze kosten doorbelast (€ 5.95 ex btw p. mnd).

 

Voor vertaalopdrachten heb ik geen vast tarief omdat elke vertaling uniek is.

Wil je door mij een vertaling laten vervaardigen, dan ontvang ik graag het te vertalen document waarna ik een vrijblijvende offerte uitbreng die geldig is tot twee weken na offertedatum. 

 

Enkele richtlijnen van de kosten van een vertaling:

jaarrekening, om en nabij de € 750.- 

nieuwsbrief, bijvoorbeeld 2 A4 vol, om en nabij de € 100,-

Het minimumtarief voor een vertaalopdracht is € 50,- Een persbericht van een half A4 of een betalingsherinnering komt daar ongeveer op uit. 

 

 

© 2016 - 2021 Van Andel administratieve dienstverlening | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel